DIGITAL MARKETING

DIGITAL MARKETING

Naša kompanija vam može pomoći u sferi digitalnog marketinga. Ukoliko Vam je potrebna prepoznatljiva Facebook kampanja ili želite da vaše aktivnosti ispromovišete putem Instagrama ili neke druge društvene mreže onda smo mi Vaš tim! Dugogodišnje iskustvo na internacionalnim tržištima nam omogućava da u potpunosti razumijemo sve vaše potrebe i zahtjeve i što je najvažnije – da ih ispunimo.

FACEBOOK KAMPANJE CRNA GORA

BROJ 1 SAJT NA SVIJETU!

Rast posjete od 314% u poslednjih godinu dana govori da je Facebook društvena mreža broj jedan. 40% od cjelokupnog internet vremena Evropljani provedu na sajtu Facebook. Najviše posjeta Facebook bilježi iz Velike Britanije, Francuske, Turske, Italije.

U ovom trenutku u regionu od svih internet korisnika najviše se koristi Facebooku u Crnoj Gori. Koristeći Facebook društvenu mrežu sigurno ste uočili banere i tekstualne reklame turističkih agencija, mobilnih operatera, kozmetike te i razne aplikacije koje korisnici međusobno koriste.

Facebook Page ili Facebook stranica je predstavništvo vaše kompanije unutar društvene mreže Facebook. Jednom kada je kvalitetno napravite, dobijate konstantan BESPLATAN medijski kanal vaše kompanije.

facebook-ipo-linkup_title

Prednosti reklamiranja putem Facebook-a su mnoge, a neke od njih su:

  • jednim klikom Vaša poruka dolazi do velikog broja ljudi,
  • Vaša reklama se pojavljuje u online okruženju koje je ljudima prijatno, zabavno i u kom provode mnogo vremena,
  • mogućnost da slobodno određujete učestalost Vaših poruka,
  • mogućnost da na više od jednog načina plasirate Vašu reklamu publici (tekstualne poruke, web linkovi, fotografije, video snimci…),
  • jedna od prednosti u odnosu na TV, radio i print reklame je postojanje dvosmerne komunikacije – svi članovi Fan Page-a (uključujući administratore)u mogućnosti su da komentarišu, postavljaju pitanja i odgovaraju,
  • korisna mogućnost je i vođenje kompletne statistike Page-a – aministrator u svakom trenutku ima uvid u strukturu članova (pol, godine…), broj postova i interakcija, statistike prikazivanja odredjenog posta na stranama (profilima) članova itd. Ova mogućnost pruža Vam brz i lak uvid u vidljivost i efikasnost Vaše poruke.

UKOLIKO ŽELITE DA VAM NAŠ ISKUSNI MARKETING TIM VODI KAMPANJU, KONTAKTIRAJTE NAS.

GOOGLE ADWORDS KAMPANJE

Sajt.me zastupa Google Sponzorisane Pozicije u Crnoj Gori.Google sponzorisane pozicije – uvijek na prvom mjestu u rezultatima pretrage, najuspešnija promocija proizvoda i usluga u svijetu, zagarantovani rezultati, sada i na crnogorskom jeziku Google nam osigurava prve pozicije za sve termine iz delatnosti koje zastupamo, što garantuje maksimalnu eksponiranost naših klijenata ciljnoj grupi koja traži upravo njihove usluge.

Internet oglašavanje u EU je 2009. godine prevazišlo televiziju, koja je do tada držala 40% cjelokupnog tržišta oglašavanja. U Engleskoj je premašilo 4 milijarde € – izvor “Guardian”.
INTERNET MARKETING – primarni svjetski vid promocije se kod nas svodi na oglašavanje preko loše optimizovanih sajtova i amaterski koncipiranih portala, sa skromnim rezultatimaGoogle sponzorisane pozicije – dosad najsavršeniji sistem promocije garantuje nedostižnu prednost nad konkurencijom.

2 RAZLOGA ZA ADWORS KAMPANJE

  • dobijate pokrivenost za sve ključne riječi koje pokrivaju Vašu ponudu proizvoda ili usluga,
  • tdobijate kvalitetan promet (posjete) na sajtu, tim i potencijalne i klijente,

Primjeri iz cijelog svijeta: www.youtube.com/adwords10