Web Dizajn – Izrada sajtova

Web sajt je sastavni dio Vašeg identiteta i komunikacijske strategije sa klijentima. Uspješna komunikacija na Internetu polazi od pretpostavke da je vrlo važno privući pažnju posjetilaca kao i ponuditi web stranice koje su jednostavne i ugodne za korišćenje.

Današnji kvalitet i cijena većine roba i usluga su gotovo izjednačene, ali bolju prodaju uvek ima firma sa boljom prezentacijom. Veliki broj web sajtova u Crnoj Gori koje smo mi radili su svjedoči o ovom podatku.

MOŽEMO ZA VAS KREIRATI STATIČNI I

DINAMIČKI WEB SAJT

STATIČNI predstavlja sajt čiji se sadržaj ne mijenja često. To su uglavnom sajtovi kompanija koje nemaju veliki broj novosti za svoje klijente i web sajt im služi kao lokacija koja govori o njihovom biznisu, referencima. Osim toga ovi sajtovi uglavnom sadrže galerije, povezani su sa društvenim mrežama.

DINAMIČKI web sajt predstavlja web lokaciju koja zahtjeva čest rad i ažuriranje. To ažuriranje možete vrišiti i Vi sami bez programerskog iskustva a možemo i mi za Vas kao dio mjesečnog održavana. U ovom dijelu je veoma važno da za našeg klijenta možemo kreirati jednostavan sistem pomoću kojeg on može da rukovodi nekim portalom, piše nove vijesti, dijeli sadržaj na društvenim mrežama. Volimo da kažemo našim klijentima da ukoliko znaju da korist program za kucanje Microsoft Word, onda će sve znati i oko samog web sajta – Toliko je jednostavno!

PROCESS

DIZAJN WEB SAJTA UKLJUČUJE:

  1. Programiranje (HTML (XHTML), CSS, Flash, PHP) grafički dizajn, teoriju boja, tipografiju, dizajn informacija, hipertekst teoriju, sistemski dizajn, programiranje, dizajn procesa, dizajn mreže i servera, poslovni model, reklamu, dizajn korisničkog interfejsa, menadžment projekta.
  2. Osnovnu ili naprednu optimizaciju sajta. (zavisno od dogovora)
  3. Kreiranje svih strainica za potrebe firme.
  4. Tim naših dizajnera izaći će u susret svim Vašim željama, jednostavno rečeno – možemo izvesti sve što Vam padne na pamet.
  5. Naša rešenja se tehnički i vizuelno mogu svrstati u sami vrh na tržištu, s obzirom da se izrađuju po poslednjim svjetskim trendovima i tehnologijama

Najbolja reklama za nas su naši brojni zadovoljni klijenti.

ŽELITE SAJT – KONTAKTIRAJTE NAS